JSL Clean & Protect multireiniger met coating (CP 210)

De multireiniger spray met coating (CP 210) reinigt, beschermt tegen vervuiling, herstelt de basiscoating én verlengt de levensduur van de coating.

€ 5,95 excl. BTW

€ 7,20 incl. BTW

Aantal

Uitgebreide productomschrijving

De multireiniger spray met coating (CP 210) is ideaal voor het snel en grondig reinigen van diverse ondergronden. Het product verwijdert gemakkelijk verschillende soorten vuil (denk hierbij aan: zeepresten, koffiekringen, insecten, stof of vetspetters). Daarnaast wordt de (al eerder aangebrachte) coating herstelt. Dit resulteert in een langdurig en duurzaam verbruik.

  • Het product is mens-, materiaal- en milieuvriendelijk
  • Zorgt voor minder kans op aanhechting bacteriën, doordat het oppervlak gladder wordt gemaakt en reinigt hierdoor gemakkelijker
  • Herstelt de coating die beschermt tegen vervuiling
  • Voorkomt verschraling en verwering
  • Zeer gemakkelijk te gebruiken door de sprayflacon
  • Geschikt voor bijna alle ondergronden*

*Maak bij twijfel altijd eerst gebruik van een proefvlak op een niet zichtbaar gedeelte (kleurvastheid kan niet altijd gegarandeerd worden) of neem contact op.

Gebruiksaanwijzing

Stap 1: Spray de multireiniger met coating (CP 210) op het te behandelen oppervlak. Houd hierbij rekening met een dosering van 2 à 3 sprays per m2.
Stap 2: Reinig oppervlakte met een (schone) microvezeldoek of dweil. Zorg dat het product op het gehele oppervlak is aangebracht.
Stap 3: Laat drogen, of wrijf uit met schone en droge microvezeldoek, of zeem af (bij glas of spiegels).

Milieuvriendelijk:

De producten van JSL Clean & Protect bevatten in tegenstelling tot sommige andere schoonmaakproducten geen alcohol, ethanol of andere agressieve bestanddelen. De producten zijn op waterbasis en daardoor wordt het milieu minimaal belast. Hierdoor is het veilig voor mens- materiaal en milieu en daarnaast geschikt voor bijna iedere ondergrond!

Etiketinformatie:

Vraag hier het veiligheidsblad (safety datasheet) aan.

Ook geschikt voor

Aanbevolen producten